Tuesday, March 19, 2013

10 hónapos Abigél/10 month

A kicsi lányról is írok, aki már tíz hónapos múlt. Dokinál voltunk, van friss paraméterem. 7.9 kg és majdnem 70 cm (ekkora volt Áron 1 évesen).  Van még 8 foga is, nagyokat tud harapni. Szívesen eszik mindenfélét, de nem túl sokat egyszerre. Mászik, feláll, időnként elengedett kézzel is áll egy darabig. Pakol, rámol, felfedez ahogy egy babától elvárható. Ezek után meg szokták kérdezni, hogy átalussza-e az éjszakát, csak annyit mondok, hogy még nem.

 Janka copfot kreált.
 Anya itt biztos nem takarított.
 Kitti ételt oszt.
 Rendet rak.
 Na  itt végeztem.
 Áronnal soha nem lehet unatkozni.

Tavaszi Foci Bajnokság/Turf Classic



Március 2. hétvégéjén már le is zajlott Bálint első bajnoksága. A tél nem igazán akar elmúlni, de az időjárás kegyes volt és erre a hétvégére kivételt tett. Tavaly már voltunk ezen a bajnokságon, amiről be is számoltam , idén annyi változás volt, hogy csak én meg Abigél mentünk Bálinttal. Laci szombat reggel indult Kínába. A lányok maratdtak otthon Áronnal, ott volt egy kis kavar, hogy az autóval, ami Jankánál maradt, egy kis gond volt, ezért Jankának mélyvízbe dobás volt és szombaton szervízbe kellett vinni. Így ő nem tudta elvinni Áront a beigért lego kiállításra, szerencsére egy barátnőm kisegített. Szóval péntek este mi már a szállodában voltunk és onnan folyt a szervezés meg az izgulás. Végül minden rendben volt. A fiúk idén nem kerültek döntőbe, azért szépen játszottak, a 3 meccsből kettőt megnyertek. Abigél pedig kézről kézre járt a szülők között. Grátiszként még az IKEA-ba is eljutottam.










Tuesday, March 12, 2013

Még pár kép







Edison és Ford

Egy ismerősünk javasolta, hogy látogassuk meg a két jóbarát Edison és Ford téli rezidenciáját amely ma múzeumként működik. Ebben az időszakban még karácsonyi díszkivilágítással is csalogatják a látogatókat. Emiatt a nyitvatartás is hosszabb volt. A képeket átnézve itt nem sokat csattogtattuk a gépet, ezért akit bőveben érdekel a honlapon nézelődhet.

 Ez itt egy igazi banánfa, én még nem láttam előben.

Tuesday, March 5, 2013

Fotózás/Photoshoot

Janka készített egy aranyos fotó sorozatot Abigélről.
 Rutinos szülőként ketten öltöztettük fel ebbe a szuper napvédős strandruhába.
 ...és a végén Jankával.
Folyt. köv.

Téli szünet/Winter break

Nem mentegetőzök csak egy kicsit. Egy gépen osztozkodunk egy ideje, ez meglehetősen csökkenti az esélyeimet a blogolásra.
Téli szünetben Floridában jártunk. Az ember beül a kocsiba és röpke húsz óra alatt meg is érkezik. Valahogy túléltük. Ott már csak pihentünk, nagyokat sétáltunk, sokat együtt voltunk.