Friday, August 31, 2007

Tuesday, August 28, 2007

Summer picks 2.

Kutyatan. Talán az egyik legnépszerűbb kutya Amerikában a golden retriever. Mint kutyaszakértőmtől megtudtam egy bibije van, nagyon hullik a szőre. A lehetőségek hazájában megtalálták megoldást: keresztezik a golden retrievert az uszkárral (poddle). Ezek a golden doddle-ok. 85%-al kevesebb szőrt hullatnak (nemtom, hogy számolták ki). Ja és, mivel újdonság, több pénzt hoznak a konyhára. Kitti barátnője Maggie nagy állatbarát családban él. Anyukája, Jan kb. másfél évente vállal egy alom kiskutyát. Idén született az első alom golden doddle, na nem 101 csak 10. Még nem teljesen világos, hogy hogy fognak kinézni ha megnőnek, most nagyon aranyosak voltak. A kiskutyusok anyukája is viszonylag fiatal, mikor ott voltunk egy gumijátékkal rohangált, hogy vele is foglalkozzanak. Jan azt is elmondta viccesen, hogy ilyen neveket adott a kutyáknak: College Fund (pénz az egyik fiú főiskolájára), Doctor's Bill (orvosi számlák).
A képek azt hiszem magukért beszélnek.
Golden doddle puppies at Maggie's house.



Summer picks 1.

Ez nem az Indy 500, hanem a Brickyard 400 (remélem jól írtam) annak is az időmérő edzése. Bálint nagyon szeretett volna menni. Barátja Joel, nem volt annyira odáig érte.

Mint kiderült, a Bálint korabeli fiúk között Jeff Gordon a sztár. Lacinak sikerült lencsevégre kapnia. A képen középen, háttal látható. (Bekarikázni nem tudom). Az már ott derült ki, hogy a teenagerek körében nem ő a favorit, hanem Tony Stewart, de ez Bálintot nem tántorította el.
Ez itt meg egy amerikás zárókép.

Friday, August 24, 2007

Más területen is sokat fejlődött. 4 és fél hónaposan megfordult hasról hátra. Az eseményt csak utólag sikerült megörökítenem. Azóta kb. naponta, kétnaponta egyszer megcsinálja, gondolom, hogy edzésben legyen, de inkább "szól" ha megunja és azt szeretné, hogy megfordítsuk.Így tettem le játszani.
Pár perc múlva így találtam rá.

Már gyakorolja a hátról hasrafordulás alapjait is. Főleg ha van valami érdekes ösztönzés mint pl. a popsitörlős doboz.

Áron baba 5 hónapos/Baby Aron is 4 month old

ünnepi zongoraesttel emlékeztünk meg erre a jeles eseményre.
Mivel életében először látott zongorát közelről, elsőször alaposan szemügyre vette.Aztán profik módjára csapott le a billentyűkre.
A lelkes tetszésnyilvánítást szerény mosollyal nyugtázta.

Thursday, August 23, 2007

Bálint 8 éves/Bálint is 8 years old

Egyik hétvégén Bálintnak rendeztünk szülinapi zsúrt. Most tart nála a Star Wars időszak. Megleptük hát egy tortával. (Azonkívül starwars legoval, könyvekkel és figurákkal).
Három barátja jött el, ill. az egyik barátja apukája és kistestvére szívesen maradtak segíteni. Meg kell említenem a lányokat akik lelkesen segítettek a készülődésben és a lebonyolításban
Sam és Bálint.
Kitti, Nathan, Janka , Áron és Joel.

Janka, Kitti és Bálint lelkesen megtöltöttek több, mint 200 kis lufit vízzel. Mit mondjak nem sokáig tartottak.
Vetélkedő, ki hány vízzel töltött lufit tud bedobni a vödörbe (a vödrök nem látszanak). A nyertes Lacit dobálhatta meg a vizilufival.Bob the Waterminator.

Thursday, August 9, 2007

Apa és fiai/Daddy and his sons

Nos, még van mit tanulnom. Sehogy se tudom rávenni az alábbi képet, hogy egyenesen álljon. Majd még próbálkozom addig billentsétek oldalra a fejeteket:-).
Apa és nagyfia.

Apa és kisfia.