Thursday, September 27, 2007

Kúszás/Creeping

Még felteszem ezt a videót, mert lassan már nem lesz aktuális. Egyre többet áll négykézláb.


Áron kalandjai 2./Adventures of Aron 2.

A ház tele van érdekes dolgokkal (és még csak a nappalinál tart).
Janka ebédes táskája (lunch box).
Janka kürt tokja.
Bálint serif puskája is elég érdekes.
A cipőket meg eggyel hátrább tesszük el. Mire ki tudja majd nyitni az ajtót, talán már nem fogja a cipőtalpakat nyalogatni.

Áron kalandjai 1./Adventures of Aron 1.

Néha úgy dönt, hogy a tiszta pelus várhat és elindul vándorútra.A zongora állványa nagyon izgalmas, hamarosan át kell helyezni máshová.
Megszámolta, hogy van-e elég wc papír.
Majd magához vett egy kis olvasnivalót a gyerekújságok közül.
Korához méltóan meg is kóstolgatta.

Áron baba 6 hónapos/Baby Aron is 6 months old

6 hónapos szülinapja alkalmából Áron baba szeretettel üdvözöl mindenkit. A legtöbben happy baby-nek vagy little smiler-nek szólítják. Ez sokat elárul róla.
6.4 kg és 64 cm. Kicsi de aktív baba. Most már elkúszik mindenhova, négykézlábra is áll, de amikor elindul szétcsúszik keze, lába. Két foggal is rendelkezik. Szopcsizik rendületelenül. Már próbálkozunk egy kis gyümölccsel, zöldséggel. Jól elmaszatolgatunk. Talán a sütötök izlett neki eddig, abból legalább megevett két babakanállal.

Sunday, September 16, 2007

Friday, September 14, 2007

Rendeltetésszerű használat/How to use properly

Vettem egy szuper úti szórakoztató játékot. Az első kép csak illusztráció. A felszerelése egyszerű, a narancssárga cső egyik végét felcuppnatom a kívánt helyre, majd felcuppantom a másik végét is......mire lecuppan az egyik vége. Visszecuppantom az egyik végét, mire (ki lehet találni) lecuppan a másik vége. Ha mégis fennmarad, akkor a gyerek leráncigálja, ha nem éri el akkor dühös miatta. Egyébként meg így nem tudom használni a napárnyékolót. A kis figuákkal külön-külön remekül el lehet játszani.
A cső meg Áron egyik kedvenc játéka, és még cimke is van rajta.

Wednesday, September 12, 2007

Hazafelé még megálltunk megmászni egy kilátót. Aztán még elmentünk a háttérben látható tóhoz egy nyárzáró úszira. Itt már nem készült kép, mert annyira a fürdésre koncentráltunk.
Jó volt újra túrázni, idén tavasszal Áron miatt ez kimaradt.



Minden olyan szép ezen a képen.
Áron baba elég jól bírta a gyűrődést, csak szopcsiról meg tiszta pelusról kellett gondoskosni.

Natural Bridge State Park

Ezen a környéken a fő attrakció egy természetes boltív arch. Ide fel lehet mászni, végig lehet menni rajta. A kocatúristáknak még libegő is áll a rendelkezésére, erről nem készült kép, mert mi ugye profik vagyunk (Kitti legnagyobb bánatára). Szóval mi bejártuk a környéket, leteszteltük Áron új kenguruját (ERGO, elég jó, csak az nem volt a leírásban, hogy hány órát bír ki a gyerek benne egyhuzamban).Natural Bridge.
A Natural Bridge lábánál.
Kilátás a hídról.
Kilátás a hídról 2.

Labor Day

Iskolakezdés után nemsokkal van egy hosszú hétvége. Labor Day, itt ez a munka ünnepe (szerencsére ezt a világ minden táján szünettel ünneplik). Mivel ez mindig szeptember első hétfője, bizton lehet rá számítani. Így van ez a legtöbb nemzeti ünneppel, kivéve a július 4-ét.
Kibéreltünk egy helyes kis faházat és elutaztunk Kentucky-ba. Ez kb. négyórás autóút.

Tuesday, September 4, 2007

Hivatalosan is

Áron baba forog hasról hátra és hátról hasra.
Kibújt az első foga alul jobb oldalt. (Azt hiszem, ha szemből nézem akkor bal oldalt.) Megtörtént az első háztartási baleset :-(. A kezemben volt a konyhában és odanyúlt a forró lábas fedőhöz. A bal gyűrűsujján lett egy vízhólyag. Mára már szerencsére kipukkant.