Friday, November 30, 2007

Saturday, November 24, 2007

Kitti 11 éves/Kitti is 11 years old

Megünnepeltük Kitti 11. szülinapját. Egy ekkora nagylánynál a súly már nem publikus, magasságot nem mértünk.Felköszöntöttük otthon .....
..és eljöttek a barátai is. Kitti, Maggie, Mary
Nina, Sarah, Kitti
Chelsea, Isabel, Maddie.

Friday, November 16, 2007

Áron baba ül és eszik/Baby Aron is sitting and eating

Valahol olvastam, hogy egyik jele annak, hogy a baba megérett az evésre az , hogy önállóan ül. Ez Áronnál totál egybeesett. Már több, mint egy hónapja próbálkoztam a szilárd kajával, pépesítve, párolva, de nem izgatta különösen. Kb. egy hete egyszer csak elkezdett enni.

Wednesday, November 7, 2007

Trick or Treat

Október 31-én este került sor a Trick-or-treat-ezésre. Több részből állt.
1. A rendőrség kiküldte, hogy mettől- meddig engedélyezett és ellátott számos jó tanáccsal.
2. A gyerekek beöltöztek különféle jelmezekbe (úgy a legvidámabb ha többen összeállnak), a szülők bevásároltak mindenféle édességet (a legtöbb nagyon vacak brrrr.)

3. A gyerekek (felügyelettel) végigjárták a környéket és begyűjtötték a következő évtizedre elegendő édesség adagot. Ahol nem voltak otthon, ott általában kitettek az ajtó elé egy nagy tálat. Mi is így tettünk, mert elmentünk trick-or-treat-ezni :-) 4. Az est fénypontja az édességek szortírozása és csereberéje, erre külön időt kellett számolni, tekintettel arra, hogy másnap iskola volt.

Őszi dekoráció/Fall decoration

Megint az történt, hogy a gépen függőleges a kép, de itt elfordítva jelenik meg, tudjátok fejet oldalra billenteni :-)

Halloween

Laciéknál nem télapó ünnepség van a munkahelyen hanem Halloween Party. A gyerekek és a vállalkozó szellemű felnőttek jelmezbe öltöznek. Minden íróasztalon elhelyeznek egy tál édességet és kidekorálják egy kicsit az irodákat. A gyerekek körbejárnak és begyűjtik az éves édesség adagot (vagy két éves). Van még tombola, süti meg polaroid fénykép. Obi van Kenobi, a focista, az indiai hercegnő és a kis pumpkin pózolnak a polaroid képnek.
Egy közös fotó négy magyar delcos családról.