Thursday, March 20, 2008

Áron 1 éves!!!

Csináltam egy igazán friss fotót reggel. Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat.
Hivatalos adatok (a hasmenés előtt :-) Majdnem 8 kg és majdnem 70 cm. (tényleg, ha átváltom a fontot meg az incset akkor nem egész számok jönnek ki :-)
Ajándékozás, tortázás majd a hétvégén lesz, mert addig kissé elfoglalt a csapat.
Tegnap töltöttem le két videót, hogy mindenki láthassa milyen ügyes Áron. Szokásos modón elmélyülten püfölte a kis zongoráját, de amikor meglátta a kamerát elterelődött a figyelme. A négy csemetém közül ő kezdte leghamarabb a járást (persze még a kinti sétától messze vagyunk, főleg, hogy minden cipőt lerángat a lábáról). Ami jó, jön a tavasz és lehet gyakorolni. Nekem csak annyi kívánságom volt, hogy mire nyáron megyünk haza tudjon járni és ne törölje fel a repülőt. Azt hiszem addigra menni fog. (Janka 15, Bálint 16 hónapos korában kezdte)

6 comments:

Noémi said...

Boldog szülinapot még egyszer, Nagyfiú! Nagyon édesek a videók!
Andi, kiábrándítalak..akár jár, akár nem, feltörli a repülöt..a 8 óra kínban benne foglaltatik..az egyik legjobb manőver a repcsis WC, egy-két kisgyerekkel, akik akció közben a mosdó különféle berendezési tárgyait nyalogatnák..lehet, hogy a barátnőd ezért vitt magával bilit:-))

Noémi said...

Mindig rájövök kommentezés közben,hogy diszlexiás vagyok, legalább kétszer próbálkozni szoktam a betűmásolással:-)

Anonymous said...

Boldog szülinapot kívánunk mi is Áronnak!

Andi said...

Jól van na Noémi, nem kell úgy felvágni, hogy te már többször repültél két kisgyerekkel. Az enyém különben sem olyan. Azonkívül 3 segítőt viszek magammal. Úgyhogy csakazértis egyedül fogok wc-re menni.

Noémi said...

:P

Anonymous said...

Boldog Áron napot kívánunk a kis egy évesnek! :)