Tuesday, January 19, 2010

Disney 1.

Orlandótól kb. 1 óra autóútra volt a szállásunk. A karácsonyi ajándék része volt Disney Wolrd. Erről talán mindenkinek Mickey egér és a nagy Hamupipőke kastély jut eszébe. Valójában 6 parkból áll, amiből kettő vizipark. Mi csak két napot akartunk erre szánni, a vizi parkokat kilőttük egyből, mert nem volt annyira meleg. A választásnál a nagyok szempontjait vettülk figyelembe. Elsőként a Hollywood Studio névre hallgató parkot jártuk be. Sok volt a történés, nagy a tömeg, ennek tudom be, hogy itt alig készültek fényképek. Bálint nagyon készült a Csillagok Háborúja témára. Azonkívül, hogy részt lehetett venni egy sztimulátoros, rövid, vicces űrrepülésen nem sok minden volt.
Érdekesebb volt az Indiana Jones filmek bemutatója, egy nagy szabadtéri színpadon avattak be a filmkészítés rejtelmeibe. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár Bálint nagy rajongója a történetnek a filmeket még nem látta (egyszer leültünk, hogy együtt megnézzük, de már az elején tíz percen keresztül gyilkolták egymást a szereplők ami nekünk nem tetszett).
Bálint Jones

A színpadon./On the stage.Találkozás Prince Caspiannal (Nekünk az egyik kedvenc filmünk a Narnia Krónikái.)
Áron is találkozhatott kedvenc filmhősével, itt tényleg az volt, hogy beterelték a kocsi elé, csitt-csatt fénykép, jöhet a következő. Nem is értette miről van szó./ Aron's heroes: Lightning Macqueen and Mater off to the right.

Este, bár elég hűvös volt, megnéztünk egy fél órás musicalt, a Szépség és a Szörnyeteg feldolgozását. Áron szájtátva ülte végig, és ismételgett, hogy "Bácsi, néni, zene."/ Towards the end of our day, we saw a half hour musical: Beauty and the Beast. The singing and dancing was all professional and Aron really enjoyed it.

No comments: