Thursday, January 21, 2010

Disney 2.

EPCOTWalt Disney eredeti elképzelése szerint ez a park egy város lett volna, az akkori legfejlettebb technikákat alkalmazva. Epcot rövidítés (Experimental Prototype Community Of Tomorrow) kb. azt jelenti, hogy egy jövőbeni kisérleti közösség. Ez nem valósult meg, de a park egy része valóban tudományos dolgokkal foglalkozik, a fent látható gömbbe is be lehet menni és egy érdekes kiállítást lehet megnézni (mindezt egy kis vonaton, így Áronnak is elég érdekes volt)
On our trip to Disney World, we visited Epcot. Part of Epcot includes different countries that you can visit and experience. (Canada, England, France, Japan, Morocco, China, Mexico, Germany, Italy, Norway, and Historical America.) Other parts of Epcot contained rides from the future. We actually went into the large ball above as a ride into technology of the future.


A park másik fele egy világkiállítás féle, 11 ország pavilonjával. A legjobban nekünk ez tetszett és az idő is igazán szép volt hozzá. Áron Kanadától egészen Franciaországig aludt :-)


Anglia-telefon fülke
England-phone booth
Mexikó/Mexico
Angol Pub./ English pub.
Szajna part./ Next to the Seine river in Paris, France.



Egy kis marokkói hangulat./ Video from Morocco.

No comments: